Vegopinne - 4 pack Vegansk ölkorv

  • 90 kr

Vegopinnen är en fantastiskt smakfull vegansk ölkorv, med en härligt "köttig" konsistens som kan tillfredsställa alla smaklökar.

Produkterna är tyvärr slut i lager. :(

Article Number: 10
Supplier: Roosens Delikatesser AB
ShareUpptäck den underbara världen av vegansk matglädje!Roosens Delikatesser AB erbjuder två smaker av våra veganska ölkorvar, vilket gör dem till ett utmärkt val för både veganer och köttälskare. Med vårt utbud kan alla njuta av den fantastiska smaken och konsistensen, oavsett kostpreferenser.

Idag kan du hitta våra populära veganska ölkorvar, 
"Vegopinnen" och "Chili-vitlökspinne", som båda finns i praktiska 4-pack. Dessa smakrika korvar är perfekta för att tillfredsställa ditt behov av veganska alternativ och ger dig möjlighet att njuta av en härlig smaksensation.Vegasnk ölkorv


"Vegopinnen" är en fantastiskt smakfull vegansk ölkorv, skapad med omsorgsfullt utvalda 100% växtbaserade ingredienser. Dessa korvar är perfekta som både snacks och tilltugg, och erbjuder en härligt "köttig" konsistens som kan tillfredsställa alla smaklökar."Chili-vitlökspinne" är en vegansk korv med en härlig kombination av vitlök och kryddig mild chili. Denna ölkorv är tillverkad helt och hållet av växtbaserade ingredienser. Den är perfekt som ett smakfullt snack och erbjuder en protein- och fibrerik alternativ med en "köttig" konsistens.Här är några uttalanden från tidigare kunder om våra veganska ölkorvar:

- "Utseendet - 10/10."
- "Doften - 10/10."
- "Smaken - 10/10."

"Jag känner som om jag har hittat en riktig skatt eftersom jag har saknat en god vegansk ölkorv som inte bara finns på marknaden."

"Den är sååå god!"

"Jag har bara ätit deras 'Veganpinne', som är otroligt god med mycket smak! Det är en av de bästa vegokorvarna jag har ätit."

"De är verkligen jättegoda."


Roosens Delikatesser AB är ett svenskt familjeföretag som säljer smakrika egentillverkade ölkorvar, ölkorvar som innehåller fläsk samt veganska ölkorvar, och vedrökt salami som alla är skapade med svenska råvaror. Vi testar alla våra produkter själva först för att leverera högklassisk kvalité på våra korvar som kommer i olika smaker och styrkor. Ölkorvarna och salamin passar som snacks och mellanmål och är det perfekta tilltugget till din favoritdryck, ostbrickan eller liknande.


Roosens Delikatesser säljer ölkorv och vedrökt salami via hemsidan www.roosensdelikatesser.se där varorna levereras till din hemadress inom 2 till 7 dagar.  Vi säljer även genom torghandel, marknader, och olika företag och affärer. Kolla in vår startsida för mer information.


Följ gärna Roosens Delikatesser via våran Facebooksida och Instagram-konto för att ta del av när vi säljer våra produkter på olika marknader och mässor runt om i Sverige.


Ingredienser: 

Ärtprotein, sojaprotein, stärkelse, eucheuma stång, vegetabiliskt protein naturliga aromämnen, rödbeta, sackaros, citronsyra, rapsolja, kaliumfosfater kryddor: järn, hydroxider, metylcellulosa, karamellpulver.


Näringsvärde per 100 g

Energi

319 kJ / 76 kcal

Protein

17,2 g

Kolhydrater

varav sockerarter

11,3  g

 0,7 g

Fett

varav mättat fett

1,9 g

0,6 g

Salt

5,2 gKÖTTMÄNGD:

  • 0 g

NETTOVIKT

  • 140 g

INNEHÅLLER EJ: 

  • Den veganska ölkorven är glutenfri och mjölkfri

HÅLLBARHET:

  • Korven håller i princip hur länge som helst, vi rekommenderar bäst före 6 månader.

FÖRVARING:

  • Den veganska ölkorven är inte anpassat som kylvara, utan ska förvars i rumstemperatur 

FÖRPACKNING:

  • Förpackad i skyddad atmosfär.

KÄLLSORTERING:

  • Förpackningen sorteras som plast.