Fri frakt över 500 kr

Hos oss handlar du alltid med fri frakt över 500 kr inom hela Sverige.

Leverans

Leverans inom 2-7 dagar med Postnord

Betalning till Roosens Delikatesser AB

Betalning via Klarna eller via Swish till nummer - 123 206 44 42

Kundtjänst 17.00 - 19.00

Via PM eller tfn 0708-710 387 till Magnus Roos


Roosens Delikatesser AB är ett svenskt familjeföretag som säljer smakrika egentillverkade ölkorvar, både med fläsk och som veganska alternativ samt vedrökt salami i olika smaker och styrkor. Våra produkter är skapade med svenska råvaror utifrån våra egna familjerecept. Vi testar våra produkter själva först för att säkerställa att vi kan erbjuda den högsta kvaliteten till våra kunder. Våra korvar passar perfekt som snacks eller mellanmål och är det perfekta tilltugget till din favoritdryck, ostbricka eller liknande.

Här finner ni Roosens Delikatesser

Roosens Delikatesser AB säljer även via torghandel, marknader och mässor. Samt via Ica Supermarket och Nära Dej i Salem, Kängsta gårdsbutik i Ösmo, Stegsholms gård på Gålö och på The Bishops Arms i Eskilstuna, Fru Holms Diversehandel & Delikatesser i Enköping, samt via Gasolfyllarna i Tullinge, Järfälla, Lindköping, Hisings Backa, Norrtälje, Norrköping, Karlstad och i Örebro, Ljusterö Gårdsbutik på Ljusterö och GK’s Fiske & Café i Arjeplog. Samt via Messenger.
Följ oss gärna via vår Facebooksida: @Roosensdelikatesser och Instagram-konto: @roosensdelikatesser för att ta del av när vi säljer våra produkter på olika marknader och mässor runt om i Sverige.