Drinkpinne - 5 pack

  • 90 kr

Drinkpinne kommer i 5-pack och är en ölkorv med krydda av chili som ger en smakrik och mild styrka tillsammans med en uppfriskande ton av lime.

I lager.
Article Number: 7
Supplier: Roosens Delikatesser AB
Share


Roosens Delikatesser AB är ett svenskt familjeföretag som säljer smakrika egentillverkade ölkorvar, ölkorvar som innehåller fläsk och veganska ölkorvar, samt vedrökt salami som är skapade med Svenska råvaror. Vi testar alla våra produkter själva först för att leverera högklassisk kvalité på våra korvar som kommer i olika smaker och styrkor. Ölkorvarna och salamin passar som snacks och mellanmål och är det perfekta tilltugget till din favoritdryck eller ostbrickan eller liknande.


Roosens Delikatesser säljer ölkorv och vedrökt salami via hemsidan www.roosensdelikatesser.se där varorna levereras till din hemadress inom 2 till 7 dagar.Följ gärna Roosens Delikatesser via våran Facebooksida och Instagram-konto för att ta del av när vi säljer våra produkter på olika marknader och mässor runt om i Sverige.

Ingredienser: 

Svenskt fläskkött, potex, vatten, salt, socker, kryddor (chili, vitlök, svartpeppar, lime), rökarom konserveringsmedel: natriumnitrit, stabiliseringsmedel: fosfat näringsvärde fett, protein


Näringsvärde per 100 g

Energi

2100 kJ / 495 kCal

Protein

24 g

Kolhydrater

varav sockerarter

1  g

 0,8 g

Fett

varav mättat fett

49 g

22 g

Salt

2,5 gKÖTTMÄNGD:

  • Till 100 g färdig vara har det använts 140 g kött

FETTHALT

  • 49 g

INNEHÅLLER EJ: 

  • Korven är glutenfri och mjölkfri

HÅLLBARHET:

  • Korven håller i princip hur länge som helst, vi rekommenderar bäst före 6 månader.

FÖRVARING:

  • Rekommendationen är att öppna förpackningen, ta ett glas med lite hushållspapper i botten, ställ ölkorven i glaset i rumstemperatur under några dagar för lufttorkning, så blir korven fastare med tiden. Verkningstiden handlar om hur fast konsistensen man själv gillar. Själv tycker vi att ca 14 dagar ger den bästa smaken och konsistensen.

  • Om du önskar att torktiden ska gå långsammare, lägg korven i smörpapper och förvara i kylskåpet. Det går även att frysa korven.

  • Om du upptäcker vita prickar på korven så är det fettet och kryddorna som trängt igenom när korven torkat, det är bara att torka av och det är ofarligt att äta korven.

FÖRPACKNING:

  • Förpackad i skyddad atmosfär.

KÄLLSORTERING:

  • Förpackningen sorteras som plast.

Frågor om produkterna


Magnus Roos

Tfn: 0708 - 710387 mellan kl 17.00-19.00

Mail: [email protected]