Roosens Delikatessers vedrökta salami

Roosens Delikatessers vedrökta salami passar utmärkt till smörgåsbordet som smörgåspålägg på ett grovt rågbröd eller ett gott knäckebröd. Salamikorven kan även serveras som förrätt samt är en bra ingrediens i grytor, fyllningar, pastarätter och till soppor. Eller som ett gott tilltugg till din favoritdryck, ostbricka eller liknade.Roosens Delikatessers vedrökta salamikorv har en kryddblandning där kryddorna är inuti salamin, till skillnad från många andra varumärken som säljer salamikorv som har kryddorna rullade utanpå korven. 


Salaminkorven passar utmärkt till smörgåsbordet som smörgåspålägg på ett grovt rågbröd eller ett gott knäckebröd. Salamikorven kan även serveras som förrätt samt är en bra ingrediens i grytor, fyllningar, pastarätter och till soppor. Eller som ett gott tilltugg till din favoritdryck, ostbricka eller liknade.


Roosens Delikatessers vedrökta salami är egentillverkade i Sverige och är skapade med fläskkött och kycklingfett, samt att de är mjölk- och glutenfria. Salamin kommer förpackade med en korv på 250 gram per förpackning.

Grönpepparsalami - 1 pack Grönpepparsalami - 1 pack
Vitlökssalami 1-Pack Vitlökssalami 1-Pack

Vitlökssalami 1-Pack

90 kr
I lager.Roosens Delikatessers vedrökta salami kommer i två olika smaker, vitlökssalami och grönpepparsalami och kommer förpackade med en salami på 250 g per förpackning.
Beskrivning


Förvaring:

Förvaring i rumstemperatur, öppnad i kyl +8C


Vikt: 

250 g/st


Tillverkningsland:

Sverige 


Innehåll:

Fläskkött och kycklingfett 97%


Innehållsförteckning:

Näringsvärde/ 250 färdig vara:

Fläskkött, kyckling, potatismjöl, salt, vitlök, grönpeppar, buljong peppar lök, druvsocker, vatten, Konserveringsmedel: E250 Antioxidationsmede Till 100g färdigara har amants: 97 g kötträvara Näringsvärdel 100 fardig vara: Energi 1750 kj 420 kcal, Fett 36g varav m fett 10g, kolhydrat 12g varav Sockerarter 0.5g, Protein 18g Salt 2.6g


Innehåller inte:

Mjölk och gluten


Sorteras:

Förpackningen och korvskinn sorteras som plast.